Det er ingen tvil om at nordmenn har mye å by på. Vi er en mangfoldig nasjon med innbyggere fra hele verden, og vi har en overflod av dyktige og interessante mennesker med varierte interesser, enten det gjelder vår kunst, vår musikk, vår litteratur, eller kanskje vårt samfunn som en helhet. Alt skal representeres.

Av denne grunn kommer det ikke som noen overraskelse at det hvert år avholdes en lang rekke eventer som har som mål å gi oss en mulighet til å feire hva enn det er vi brenner for. Vi nordmenn søker stadig etter nye opplevelser og sammenkomster, og det er for tiden nok av eventer å ta av.

Utallige feiringer

Det er naturligvis mange som ønsker å dra på forskjellige eventer nå til dags, ettersom vi har klart å oppnå et veldig variert og mangfoldig utvalg av arrangementer som avholdes her i landet. Det kan nesten virke som om alt mellom himmel og jord representeres i et eller annet event, og det kan fort bli vanskelig å velge.

For at du forhåpentligvis skal slippe å sitte i lange tider og undre deg over hvilke eventer som er mest verdt å besøke, har vi laget denne listen over de ti beste arrangementene som avholdes i Norge for tiden. Vi har tatt for oss hele det brede spekteret av emner nordmenn ønsker å feire.

Kulturen står sterkt

Kanskje den mest åpenbare typen event som avholdes for tiden, ikke bare på norsk jord, men på verdensbasis, er utvilsomt kulturelle arrangementer. Det er ingen tvil om at vi alle elsker kultur, enten det gjelder billedkunst, litteratur, musikk, film, eller annet. Musikkfestivaler er kanskje den typen event som står sterkest i Norge for tiden.

Det kan nesten virke som om det dukker opp flere musikkfestivaler enn det går an å telle for tiden. Vi har full forståelse for at det kanskje er vanskelig for deg som musikkelsker å bestemme deg for en festival ettersom vi er hjem til titler som VG-Lista, Øyafestivalen, og Parken – her har vi har plukket ut de beste alternativene.

Storslått reiseliv

Det er ingen hemmelighet at den norske naturen står særdeles høyt i aktelse blant mennesker på tvers av hele verden – våre ruvende fjorder, dype blå vann, grønne sletter, og fjell som tårner over engene har virkelig satt oss på kartet for alle som har interesse for natur, friluftsliv, og reiseopplevelser du sent vil glemme.

Av denne grunn er det stadig flere mennesker som ønsker å feire sin interesse for reising med likesinnede individer, gjerne på organisert basis. Det oppstår stadig flere festivaler og sammenkomster hvor fokuset ligger på det å reise rundt i landet og ta verden inn over seg. Om dette høres spennende ut har vi plukket ut de beste eventene.

Sosial rettferd representeres

Som vi alle vet, er det slik at verden vi lever i ikke bare består av sang, dans, og fornøyelse. Aktivisme og fokus på menneskerettigheter og likestilling er stadig like kritisk for vår tilværelse, og stadig flere arrangementer har som mål å fremme dette. Vi har plukket ut de beste alternativene for deg som er engasjert i samfunnet.

En blomstrende utvikling

Med tanke på festivaler, konserter, og samlinger har vi nordmenn veldig mye å se fram til dersom denne sterke utviklingen fortsetter. Vår lille nasjon er for tiden hjem til en rekke fantastiske eventer, enten det gjelder konserter som VG-Lista, samfunnsbaserte feiringer som Oslo Pride, eller noe annet. Få med deg oversikten over de beste alternativene her.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *